partners van cultuurvrijwilligers

Partners van dit initiatief zijn LF2028 en Common Ground Common Sense. Door het delen van hun netwerk steunen zij Cultuurvrijwilligers. 

LF2028

Met een programma van meer dan zestig projecten, drie triënnales en alle ruimte voor regionale en internationale talentontwikkeling gaat Leeuwarden-Fryslân 2028 (LF2028) door. Op de weg die door Culturele Hoofdstad is ingeslagen, wordt kunst ingezet voor maatschappelijke verandering. Generatie 2028, zoals het programma vooralsnog heet, versterkt de Friese cultuur. Met een programma dat zich ontwikkelt, want iedereen kan meedoen.

Common Ground Common Sense

Common Ground Common Sense is een startup van zeer ervaren cultuurprofessionals. Zij vonden elkaar in het succesvolle project Leeuwarden-Fryslân 2018, culturele hoofdstad van Europa. Ze hebben laten zien dat ze complexe vraagstukken van een regio kunnen vertalen in concrete artistieke projecten die mensen beroeren. De Commons, dat is waar ze zich op richten. Landschap, cultuur, natuur, erfgoed, zorg, openbare ruimte; kortom al die zaken die we delen en waar we gezamenlijk voor moeten zorgen. 


Ook partner worden en een samenwerking aangaan? 

Mail ons via info@cultuurvrijwilligers.nl